sâmbătă, 27 octombrie 2012


O, parca cineva imi asculta gandurile ..ascult riders on the storm ..in timp ce ploaia cade la fel de ritmata..Nori, Ploaie, Cer, Nori, Ploaie, Cer cer restaurarea echilibrului  Minte, Trup, Suflet. Dintre toate anotimpurile toamna -mi creeaza mediul propice triadei. Mintea, trupul si sufletul sunt 3 planete ale fiecaruia care se invart in jurul axului fiecaruia dintre noi. Metoda de comunicare atat intre ax si planete cat si intre planete se realizeaza telepatic.

Nimic nu se compara cu o ploaie rece de toamna care te trezeste zgomotos c-o palma, si-ti toarna cu introspectii si-atunci se deschid cerurile precum cortine grele se desfac infatisand o scena pe care te afli sfios si putin orbit de lumina unui reflector.. si daca exista o scena exista si o sala, acolo undeva in bezna, ca la teatru, un abis cu fotolii moi de catifea din care sticlesc nenumarate perechi de pupile de crocodili. Te afli pe o scena si esti constient ca nu te-ai pregatit, defapt habar nu ai care iti e rolul deci nici rostul, pe de rost.

Prin perdeaua de ploaie vad nori-ingeri mangaind coamele brazilor si copacilor care rosesc in urma atingerii. Intotdeauna toamna triada-mi tanjeste dupa calatorie, dupa colbul drumurilor de tara.. , dupa bocancii prafuiti  alergand dupa cate-o dacie papuc sau camion de carat bustenii...dupa ropote de ras si lacrimi o combinatie perfecta o senzatie de wind surfing si de fericire debordanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu